Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ξηρή Μύτη

RINOPANTEINA NASAL OINTMENT 10gr,Ρινική αλοιφή που λιπαίνει και ενυδατώνει.
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στο εσωτερικό κάθε ρουθουνιού, 1-3 φορές την ημέρα, κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απλωθεί η αλοιφή παντού.

PANTHENOSE ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ 20ml,
Χρήση:Ψεκάστε αρκετές φορές την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, όσο χρειάζεται.
Σπρέυ για τη μύτη με πανθενόλη και ευκάλυπτο για ενυδατική κι επουλωτική δράση.Ενυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και απελευθερώνει την αναπνοή.- Καθαρίζει τη μύτη απαλά- Απομακρύνει τις κρούστες από τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη- Ενυδατώνει τη ξηρή ρινική βλεννογόνο μεμβράνη- Ελευθερώνει τη φραγμένη μύτη- Προστατεύει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη σε περιόδους έξαρσης λοιμώξεων του αναπνευστικού.- Η Πανθενόλη έχει ανανεωτική και ενυδατική δράση.- Το έλαιο από ευκάλυπτο καταπραΰνει τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο, έχει αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθάει στη διάλυση της βλέννας.Συνιστάται σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη.Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

PANTHENOSE Nasal Spray Aloe Vera – Ρινικό Σπέι Για Ενυδάτωση & Καθαρισμό Με Αλόε Βέρα – Παιδιά, Ενήλικες, Έγκυοι & Θηλάζουσες, 20ml,
Ψεκάστε αρκετές φορές την ημέρα σε κάθε ρουθούνι όσο χρειάζεται.
Η Αλόη Βέρα & Η Πανθενόλη Ηρεμούν & Επουλώνουν Τον Ερεθισμένο Ρινικό Βλεννογόνο Από Το Κρυολόγημα, & Μαζί Με Τη Γλυκερίνη Βοηθούν Στην Ενυδάτωση. Σπρέυ για τη μύτη με πανθενόλη και αλόη.
Απελευθερώνει την αναπνοή.Ελευθερώνει τη φραγμένη μύτη.Καθαρίζει τη μύτη απαλά.Απομακρύνει τις κρούστες από τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη.Ενυδατώνει τη ξηρή ρινική βλεννογόνο μεμβράνη.Προστατεύει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη σε περιόδους έξαρσης λοιμώξεων του αναπνευστικού.Η πανθενόλη έχει ανανεωτική και ενυδατική δράση.Η aloe vera και η πανθενόλη ηρεμούν και επουλώνουν τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο από το κρυολόγημα και μαζί με τη γλυκερίνη βοηθούν στην ενυδάτωση.
Χρήση,Ενδείκνυται για ενήλικες, παιδιά άνω των 3 ετών, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

Newmed Nasal Spray / Ξηρή Μύτη,
Χρήση:Ψεκάστε αρκετές φορές την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, όσο χρειάζεται.
Το Newmed Nasal Spray είναι η τελευταίας γενιάς ενυδατική θεραπεία της μύτης.
Είναι ένα ισότονο διάλυμα που περιέχει νερό πηγής με άλατα από τις Άλπεις, εντελβάις, φασκόμηλο, μέντα, γλυκερίνη.
Ενδείκνυται για την βαθιά ενυδάτωση & ύγρανση της ξηρής & ερεθισμένης μύτης μετά από ρινική επέμβαση, λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων και χρήση φαρμάκων.
Παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση, αντι-μικροβιακή και προστατευτική δράση που έχουν ανάγκη οι ρινικοί βλεννογόνοι για την καλή λειτουργία τους.

EPSILON HEALTH Tonimer Nose Gel – Ρινική Γέλη Ενυδατική Καταπραϋντική, 20ml
Για τις Περιπτώσεις Ξηρού & Ερεθισμένου Ρινικού Επιθηλίου,
Χρήση:Ψεκάστε αρκετές φορές την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, όσο χρειάζεται.
Το προϊόν είναι κατάλληλο για συχνή και μακροχρόνια χρήση.

NAZAL CLEANER MOIST Ρινικό Σπρέι για Ξηρότητα Μύτης 2-3  ψεκασμοί  σε  κάθε  ρουθούνι
Χωρίς κορτιζόνη  ή  άλλες  φαρμακευτικές  ουσίες